Avanta Ekonomi och Mondo Classic har valt att fortsätta sitt framgångsrika samarbete även under 2023. I år går galan av stapeln 2 februari i IFU arena i Uppsala.

”Som ett företag med rötterna i Uppsala är vi på Avanta väldigt stolta över att vara ekonomipartner till världens bästa stavhoppsgala, Mondo Classic. Mondo utsågs till världens främste friidrottare 2022 och vi ser fram emot en fantastisk tävling på IFU arena som förväntas bli en fullsatt publikfest. Att vara ekonomipartner till galan ställer stora krav på oss som leverantör att vi kan hantera de utmaningar som galans internationella prägel medför” säger David Nordanskog, Marknadsansvarig på Avanta Ekonomi.

Avantas uppdrag består i att hantera de ekonomiska frågeställningar som uppkommer till följd av eventet som till exempel bokföring, ekonomiska strukturer, löner och internationell beskattningsrätt.

Kort om Mondo Classic

Mondo Classic är en årlig galatävling där världsrekordhållaren, Armand ”Mondo” Duplantis, tar sig an tio av de absolut bästa stavhopparna i världen under en kväll. Flera av de tävlande har hoppat över sex meter och är både olympiska medaljörer och världsmästare. Förutom stavhoppstävling i världsklass kommer också besökarnas sinnen få en upplevelse genom en skräddarsydd musik- och ljussättning på hela eventet. Stavhoppsbanorna är centralt placerade i arenan för att ge all publik en känsla av närhet till de tävlande och som gör att det nästan känns som att man som publik själv deltar

Vill du veta mer om galan eller köpa biljetter besök: https://mondoclassic.se